Wat onze klanten zeggen

4.6 200+ Beoordelingen

Beoordeling

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Noah Martinez Geverifieerde aankoop

06/11/24

Robuust en betrouwbaar!

Ik gebruik de CoolCube C4 in mijn spa en de feedback van klanten is overweldigend positief. Hij is robuust en betrouwbaar, zelfs tijdens back-to-back sessies. De score van vier sterren is alleen omdat de eerste installatie-instructies duidelijker zouden kunnen zijn.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Mia Rodriguez Geverifieerde aankoop

05/25/24

Verbazingwekkende C3!

Als professioneel atleet is herstel de sleutel tot mijn prestaties. De CoolCube C3 voldoet niet alleen aan mijn verwachtingen, maar overtreft ze zelfs. Hij is stevig, efficiënt en de waterverwarming is perfect voor koude dagen. Khione's toewijding aan kwaliteit is duidelijk in elk aspect.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Isabella Garcia Geverifieerde aankoop

05/23/24

Gaaf productontwerp!

De CoolCube C2 is een openbaring voor liefhebbers van koudetherapie zoals ik. Hij bereikt de gewenste temperatuur snel en houdt deze constant vast. Ook een applaus voor Khione voor hun milieuvriendelijke benadering van verpakking en productontwerp!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Liam Wilson Geverifieerde aankoop

05/02/24

Geweldige ervaring!

Geweldige ervaring met Khione! De C3-koeler is niet meer weg te denken uit onze fysiotherapiekliniek en biedt nauwkeurige temperatuurregeling voor verschillende behandelingen. Ik trek een halve ster af omdat de levering wat langer duurde dan verwacht, maar het was het wachten meer dan waard.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Olivia Bruin Geverifieerde aankoop

04/22/24

Een echte aanrader!

Ik heb een retraite bijgewoond waar de CoolCube chillers van Khione werden gebruikt en ik was zo onder de indruk dat ik er een heb gekocht voor persoonlijk gebruik. Het verschil in mijn spierherstel en algehele welzijn is merkbaar. Plus, de energie-efficiëntie is een enorme bonus!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Ethan Taylor Geverifieerde aankoop

04/17/24

Goede ondersteuning!

De after-sales ondersteuning van Khione is net zo cool als hun producten. Ik had een paar vragen over het instellen van mijn C1 en het team was snel, vriendelijk en informatief. De koeler zelf is compact, efficiënt en precies wat ik nodig had voor ijsbaden thuis.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Mark Johnson Geverifieerde aankoop

04/11/24

CoolCube C4 Verbazingwekkend!

De CoolCube C4 is een opvallende toevoeging aan ons wellnesscentrum. Klanten hebben gemerkt dat hun hersteltijd aanzienlijk is verbeterd en het duurzame ontwerp is bestand tegen constant gebruik. Uitzonderlijk product en service van Khione!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Sofia Martinez Geverifieerde aankoop

04/04/24

Effectiever!

Ongelooflijke klantenservice en producten van topkwaliteit! De CoolCube C2 heeft onze sessies na de training veel effectiever gemaakt. De dubbele koel- en verwarmingsfunctie is een groot pluspunt. Zou zeker weer bij Khione kopen.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Emily Davis Geverifieerde aankoop

03/29/24

Het is fantastisch.

Ik gebruik de CoolCube C1 nu een paar maanden en hij is perfect voor persoonlijk gebruik. Hij koelt snel af en is heel gemakkelijk te gebruiken. Ik heb één ster ingeleverd omdat ik wilde dat hij wieltjes had voor meer mobiliteit, maar over het algemeen is het een fantastisch product.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

John Smith Geverifieerde aankoop

03/23/24

Een echte aanrader!

Ik heb onlangs de CoolCube C3 gekocht voor mijn fitnessruimte thuis en het is een grote verandering geweest voor mijn herstelroutine. De koelefficiëntie is indrukwekkend en de klantenservice was ongelooflijk behulpzaam tijdens het selectieproces.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Johan V. Geverifieerde aankoop

03/20/24

Geweldig!

De CoolCube™ C2 met CoolTub is geweldig! Het water koelt snel af, en het gemak van de CoolTub is fantastisch.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Anja B. Geverifieerde aankoop

03/07/24

Ik ben er dol op!

De Khione CoolTub is handig en duurzaam. Perfect voor mijn dagelijkse koude baden.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Maria L. Geverifieerde aankoop

02/28/24

Geweldige investering!

De Khione CoolTub is lichtgewicht en duurzaam. Hij past perfect bij mijn CoolCube . Een geweldige investering!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

James C. Geverifieerde aankoop

02/17/24

Zeer tevreden!

De CoolCube™ C3 is een krachtpatser. Hij koelt mijn zwembad in een mum van tijd. Robuust en betrouwbaar.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Carlos G. Geverifieerde aankoop

02/02/24

Een echte aanrader!

De CoolCube™ C1 is geweldig. Verrijkt het water snel en is gemakkelijk in gebruik. Een echte aanrader!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Alex H. Geverifieerde aankoop

01/17/24

Comfortabel voor warme nachten!

De CoolPillow is een coole innovatie voor warme nachten. Het is comfortabel, maar ik zou willen dat het er in meer maten was.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Michael B. Geverifieerde aankoop

01/03/24

Comfortabel!

De Khione TROG is top! Comfortabel, duurzaam en het beste ijsbad dat ik ooit heb gehad. Elke euro waard.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Laura P. Geverifieerde aankoop

12/29/23

Geweldig!

De CoolCube™ C3 met CoolTub is een compleet koudetherapiepakket. Hij levert een consistente koude onderdompeling.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Lisa S. Geverifieerde aankoop

12/04/23

Perfecte combinatie!

De CoolCube C2 met CoolTub is de perfecte combinatie. Gemakkelijk te gebruiken en het water wordt snel gekoeld. Een echte aanrader!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Michael B. Geverifieerde aankoop

11/29/23

Comfortabel!

De Khione TROG is top! Comfortabel, duurzaam en het beste ijsbad dat ik ooit heb gehad. Elke euro waard.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Emily R. Geverifieerde aankoop

11/16/23

Handig en draagbaar

De CoolTub is handig en draagbaar. Het is een geweldige aanvulling op mijn CoolCube setup. Hij zou echter wel wat steviger mogen zijn.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

David K. Geverifieerde aankoop

11/03/23

Ongelooflijk tevreden!

De filterpomp is een must-have! Het houdt mijn ijsbadwater kristalhelder. Onderhoud zonder gedoe!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Sarah T. Geverifieerde aankoop

10/27/23

Game changer!

De CoolCube™ C1 is een spelbreker! Hij koelt mijn badwater in een mum van tijd. Eenvoudig te installeren en het werkt als een zonnetje.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

John M. Geverifieerde aankoop

10/11/23

De moeite waard!

De Khione Plunge is pure luxe. De combinatie van de CoolCube en TROG ijsbad is fantastisch. Elke cent waard!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Tim J. Geverifieerde aankoop

09/15/23

Van hoge kwaliteit!

Ik kan me mijn ijsbadroutine niet voorstellen zonder de CoolTub. Het lichtgewicht ontwerp en de meegeleverde rugzak maken hem ongelooflijk handig voor op reis.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

John Geverifieerde aankoop

08/22/23

Aanrader!

Ik ben een warme slaper en ik werd midden in de nacht zwetend wakker. Ik heb de Khione CoolPillow gekocht en het is een redder in nood! Het houdt mijn hoofd de hele nacht koel en ik slaap veel beter. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die warm slaapt.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Laura Geverifieerde aankoop

08/13/23

Ongelooflijk tevreden!

Ik heb verschillende ijsbadproducten geprobeerd en de producten van Khione zijn een klasse apart. De CoolCube C3 heeft mijn verwachtingen overtroffen op het gebied van koelcapaciteit en levensduur. De klantenservice van Khione is ook uitzonderlijk. Ik ben ongelooflijk tevreden met mijn aankoop!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Thomas Geverifieerde aankoop

08/02/23

Echt indrukwekkend!

De CoolCube C4 is werkelijk indrukwekkend! Zijn koelvermogen is ongeëvenaard, en ik heb veel minder tijd nodig om mijn bad/zwembad/ton te koelen. Het installeren duurde slechts enkele minuten, en ik kan er direct van genieten. De duurzaamheid en kwaliteit maken deze koeler tot een uitstekende investering!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Rachel Geverifieerde aankoop

07/30/23

Beste prestaties en duurzaamheid!

De CoolTub is het toppunt van duurzaamheid en kwaliteit. Hij is bestand tegen zware omstandigheden en ziet er nog steeds keihard uit en voelt keihard aan als hij is opgeblazen. De combinatie van CoolTub en CoolCube is een game-changer. Geen enkel ander product komt in de buurt van het niveau van efficiëntie en snelheid dat ik ervaar. Echt superieur aan al het andere dat ik heb geprobeerd!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Mary Geverifieerde aankoop

07/26/23

Geweldig product!

Ik heb chronische migraine en ik heb alles geprobeerd om de pijn te verlichten. De Khione CoolPillow is het enige dat voor mij heeft gewerkt. Ik leg het op mijn voorhoofd als ik migraine voel opkomen en het helpt de migraine af te breken voordat het te erg wordt. Ik ben zo dankbaar voor dit product!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Emily Geverifieerde aankoop

07/15/23

Het werkt als een zonnetje!

Ik heb onlangs de Khione CoolTub gekocht en het heeft mijn ervaring met ijsbaden naar een heel nieuw niveau getild. Dankzij het lichtgewicht ontwerp en de bijgeleverde rugzak is hij ongelooflijk gemakkelijk te vervoeren. Het optimale temperatuurbehoud in combinatie met de CoolCube is opmerkelijk. Absoluut een superieure keuze ten opzichte van stalen voorraadtanks!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Johan Geverifieerde aankoop

07/06/23

Fantastische aankoop!

Dit is echt een geweldige aankoop! De CoolCube C2 koelt mijn bad tot bijna vriestemperaturen in een mum van tijd. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer ik deze koeler aanbeveel!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Mark Geverifieerde aankoop

06/28/23

Bedankt, Khione!

Met de CoolCube C2 kan ik elke dag genieten van snelle en gemakkelijke ijsbaden. Hij koelt mijn bad moeiteloos tot het vriespunt. De extra functie om het water te verwarmen tot 36 graden Celsius is fantastisch. De veelzijdigheid en het gemak van dit koelapparaat zijn uitzonderlijk!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Alex Geverifieerde aankoop

06/23/23

Beste prestaties en duurzaamheid!

De CoolCube C4 is een beest! Het is de krachtigste koeler die ik ben tegengekomen en de koelcapaciteit is ongeëvenaard. Ik kan mijn zwembad van 4000 liter in een mum van tijd koelen. Ondanks het energieverbruik zijn de resultaten het meer dan waard. Ik ben onder de indruk van de prestaties en duurzaamheid van deze koeler!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Sarah Geverifieerde aankoop

06/19/23

Een echte aanrader!

De CoolCube C3 is een absolute spelbreker! Ik heb hem gebruikt voor mijn 700-liter zwembad en hij koelt het water binnen 3-4 uur tot bijna nul graden. De kwaliteit van de onderdelen is uitstekend en ik kan nu al zeggen dat hij vele jaren meegaat.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Karen Mitchell Geverifieerde aankoop

06/12/23

Het werkt als een zonnetje!

De Khione CoolPillow is perfect voor gerichte koudetherapie. Het is makkelijk te gebruiken, blijft lang koud en biedt verlichting voor mijn pijnlijke spieren. Ik heb het zelfs gebruikt voor hoofdpijn en het werkt fantastisch!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Laura G Geverifieerde aankoop

05/30/23

Geweldig product!

Ik bestelde de Khione CoolTub met een C2 voor mijn coolingdown na de training, en ik kon niet gelukkiger zijn! Hij is super krachtig en het koelproces ging sneller dan ik had verwacht. Bovendien is hij gemakkelijk te onderhouden. Geweldig product!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Samantha Jacobs Geverifieerde aankoop

05/21/23

Bedankt, Khione!

Ik heb de Khione CoolTub een paar weken geleden gekocht en ik ben erg blij met mijn aankoop! Hij is supergemakkelijk op te zetten en de isolatie is fantastisch. Mijn herstelsessies zijn nog nooit zo goed geweest. Bedankt, Khione!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Michael Thompson Geverifieerde aankoop

05/13/23

Een echte aanrader!

De Khione CoolCUbe is een game-changer! Hij is zo handig en zorgt voor een geweldige verkoeling. Ik gebruik het na mijn training en heb een aanzienlijke vermindering van spierpijn gezien. Een echte aanrader!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Brian Smith Geverifieerde aankoop

05/04/23

Verbazingwekkende toevoeging

De Khione CoolTub is een geweldige aanvulling op mijn herstelroutine. Hij is duurzaam, draagbaar en houdt het water ijskoud. Ik heb een grote verbetering gemerkt in mijn herstel na de training. Zeker de investering waard!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Jessica M Geverifieerde aankoop

04/26/23

Ik hou van de Khione

Ik ben dol op de Khione CoolCube . Hij is perfect om af te koelen na een hete yogasessie of een lange duurloop. De stof is zacht en absorbeert vocht snel, waardoor ik me verfrist voel en klaar om de dag aan te gaan!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Aaron Lee Geverifieerde aankoop

04/22/23

Een echte aanrader!

Khione's CoolTub is een levensredder! Ik gebruik het nu een maand en ik heb een aanzienlijke afname gezien in mijn spierpijn en ontstekingen. Het is ook heel gemakkelijk op te zetten en te onderhouden. Een echte aanrader!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Mark de L. Geverifieerde aankoop

04/19/23

Geweldig apparaat!

Geweldig apparaat! ook snelle service toen ik van pomp wilde wisselen! dank

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

John Kavanaugh Geverifieerde aankoop

04/11/23

Geweldige toevoeging

Ik heb de C3 besteld voor mijn 4-persoons hottub die ik graag koel. Geen enkel probleem om 1-2 graden te bereiken.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Johanna M. Geverifieerde aankoop

04/09/23

Geweldig product!

Heel fijn dit. Niet voor iedereen is het zelfs makkelijk met kilo's ijs te zeulen om je bad koud genoeg te krijgen. Met dit ding is het in ieder geval maar een keer tillen. wel dagelijks een ijsbad zonder rugklachten nu!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Jesse Cullingham Geverifieerde aankoop

04/02/23

Vind het echt leuk

Ik heb de C2 besteld voor mijn workshops en consulten met klanten. Tot nu toe bevalt hij prima.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Thomas Anderson Geverifieerde aankoop

03/31/23

Bedankt, Khione!

Khione's CoolTub heeft een revolutie teweeggebracht in mijn herstelroutine. Hij is extreem duurzaam, eenvoudig op te zetten en de isolatie houdt de watertemperatuur constant. Mijn spierherstel is aanzienlijk verbeterd. Bedankt, Khione!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Femke de J. Geverifieerde aankoop

03/27/23

Geweldig product

Geweldig apparaat. Mijn man en ik doen nu dagelijks een ijsbad! Heerlijk!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

David O'Sullivan Geverifieerde aankoop

03/23/23

Geweldige toevoeging

Geweldige aanvulling op mijn sauna. Ik vind het vooral fijn dat ik de temperatuur precies naar wens kan instellen.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Tim Marie Geverifieerde aankoop

03/17/23

Sessies met klanten

Ik volg een opleiding tot Wim Hof Methode-instructeur en hierdoor kan ik ook in de zomer regelmatig ijsbaden als ik niet altijd toegang heb tot koud (genoeg) water (ik woon in Zuid-Frankrijk). Ik ben ook van plan om mijn CoolCube te gebruiken voor toekomstige sessies met klanten.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Comilla Z. Geverifieerde aankoop

03/15/23

Werkt perfect!

De installatie van de pomp was een beetje moeilijk, maar ik werd geholpen door een van de jongens van Khione om alles goed in te stellen. Ik gebruik hem met een houten vat van 400 liter en hij werkt perfect.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Daniella J. Geverifieerde aankoop

03/13/23

Geweldig!

Het opzetten kostte wat tijd (ik moest gaten boren in mijn houten vat), maar nu hij helemaal klaar is, ben ik er helemaal weg van!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Leah O. Geverifieerde aankoop

03/05/23

Geweldig product

Ik gebruik een CoolCube C3 voor mijn workshops. Hiermee krijg ik het water kouder dan ooit tevoren met ijs!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Martin Weber Geverifieerde aankoop

02/27/23

Echt tevreden mee

Helaas heb ik een tijdje moeten wachten op mijn coolcube , maar nu hij geïnstalleerd is, ben ik er erg tevreden mee.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Jeroen Martiens Geverifieerde aankoop

02/22/23

Geweldige producten

Ik heb de mijne aangesloten op mijn houten vat in de tuin. Wordt binnen een half uur 2 graden Celcius!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Catherine Blanco Geverifieerde aankoop

02/19/23

De levering was snel!

gebruik het voor mijn workshops over koude ademhaling

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Eric Smit Geverifieerde aankoop

02/12/23

De C2

Ik heb de C2 besteld en werd niet teleurgesteld. Ik heb er een tijdschakelaar bij gekocht zodat ik elke ochtend wakker word met een ijskoud bad.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Carla B Geverifieerde aankoop

02/08/23

Lyme

Ik heb de ziekte van Lyme. Koude baden helpen, maar zakken ijs halen is niet efficiënt. Een CoolCube wel. Goed werk, jongens.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Rosa R Geverifieerde aankoop

02/01/23

Gebruik is acceptabel!

De C3 verbruikt ongeveer hetzelfde als een koel/vriescombinatie. Maar alleen als hij aan staat. Ik heb minder dan 2 uur nodig om op 3 graden te komen.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Miriam G Geverifieerde aankoop

01/26/23

Tevreden

Wow, deze machines zijn goud waard. Voor een fractie van de kosten kan ik nu ijsbaden maken wanneer ik maar wil!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Henry O Geverifieerde aankoop

01/24/23

Geweldig!

Hel ja, dagelijkse ijsbaden. Ik gebruik een 1500 liter zwembad en mijn CoolCube is meer dan krachtig genoeg. Geweldig spul.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Ross Geverifieerde aankoop

01/20/23

Werkt prima

Tot zover alles goed. De levering was op tijd en zonder problemen. Ik gebruik een zwembad van 1200 liter en het apparaat is meer dan sterk genoeg om het water echt heel koud te krijgen.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Jeremy B Geverifieerde aankoop

01/08/23

Rode kreeft stijl

Nou, ik kan alleen maar zeggen dat ik eruit zie als een rode kreeft als ik na 10 minuten onderdompelen uit het water kom. Geweldig product jongens.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Walied J Geverifieerde aankoop

12/27/22

Sterke koeler

Ik had nooit verwacht dat de koeler zo sterk zou zijn (ik heb de C3). In slechts 3 uur heb ik temperaturen onder nul. Geweldig.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Ray S Geverifieerde aankoop

12/18/22

Werkt goed

Ik ben 2 jaar geleden begonnen met koudetherapie. Een koude douche overtreft een echt ijsbad niet, maar die zakken ijs... een gedoe. Ik heb een CoolCube C3 en kerel, na een paar uur koelen is het al ijskoud, zo'n 1 graad. Perfect!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Lisa P Geverifieerde aankoop

12/08/22

Happy

Mensen moeten weten dat deze machines je bad veel kouder kunnen maken dan zakken ijs ooit kunnen. Wat een verschil.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Bart K Geverifieerde aankoop

12/05/22

Echte deal

Als je gewend bent om je tank koud te krijgen met ijs, gaat er een nieuwe wereld voor je open. 2 graden binnen 3 uur, de Real Deal op CoolCube. Fantastisch.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Sanne R Geverifieerde aankoop

12/02/22

Werkt prima

De jongens van Khione vroegen me om een recensie te plaatsen. De levering duurde lang, maar ik ben erg tevreden met mijn investering. Ik schat dat ik in ongeveer 8 maanden mijn geld heb terugverdiend in termen van het kopen van zakken ijs. Koud gejuich!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Daniel S Geverifieerde aankoop

11/27/22

Tevreden.

Wees voorzichtig; de koeler (de C2 of C3) is zwaar! Bereid de plaats voor waar je CoolCube wilt plaatsen. Ik heb dat niet goed voorbereid. Afgezien daarvan; een zeer capabele machine.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Anton G Geverifieerde aankoop

11/28/22

Kou is god

Ik ben al 2 jaar niet ziek geweest. Precies de tijd dat ik begon met koude onderdompeling.

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Edwin Gillert Geverifieerde aankoop

11/24/22

Werkt prima

Goede klantenservice, nemen uitgebreid de tijd voor je. Ik gebruik de CoolCube™ C2 nu ruim een jaar. In zo'n 3-4 uur krijg ik mijn bad op 2 graden. Koud!

Wat is een geverifieerde aankoop?

"Geverifieerde aankoop" betekent dat het beoordeelde product is gekocht via onze winkel.

Javier Perez Geverifieerde aankoop

11/21/22

Werkt prima

De jongens van Khione vroegen me om een recensie te schrijven; ik ben tevreden met de koelmachine die ik van ze heb gekocht. Ik woon in het Middellandse Zeegebied en kan nu gemakkelijk oefenen met buitentemperaturen van 30+ graden. Ik ben niet meer ziek geweest sinds ik koudetherapie beoefen.

x